سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده شنيسل مرغ

شنيسل مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سینه‌ مرغ ۴ عدد
آرد سوخاری ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
آرد سفیدبه مقدار لازم
شنيسل مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شنيسل مرغ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پوست سینه را گرفته، آنرا شسته و با كاغذ خشك كن نمائید. سینه را داخل نایلكس قرار داده و با بیفتك كوب بقدری بكوبید تا ضخامت سینه در تمامی قسمتها به یك اندازه شده و سینه كاملاً پهن شود.
مرحله 2 سینه ها را با پاشیدن نمك و فلفل به هر دو روی آنها طعم دار كنید. تخم مرغ ها را در بشقابی شكسته به آن زعفران و كمی نمك و فلفل اضافه كرده با چنگال بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 3سینه را ابتدا داخل آرد سفید تا هر دو روی آن به آرد آغشته شود آرد اضافی را با تكان دادن مرغ گرفته و آنرا داخل مخلوط تخم مرغ كنید تا لایه ای از مخلوط روی سینه را بگیرد، در آخرین مرحله داخل آرد سوخاری غلتانیده و كنار بگذارید.
مرحله 4در تابه ای روغن ریخته، روی حرارت تند قرار دهید تا كاملاً داغ شود(جهت تست داغ شدن شنیتسل را در تابه قرار دهید و اجازه دهید یكطرفه كاملاً برشته شود. سپس طرف دیگر را سرخ كنید.
مرحله 5روی صافی یا كاغذ خشك كن قرار دهید تا اضافی روغن گرفته شود.
مرحله 6شنیتسل ها را در دیسی قرار داده و با مقداری سیب زمینی سرخ كرده و كمی جعفری تزئین و سرو نمائید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین