سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی شنسیل ماهی

شنسیل ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
ماهی ۴ قطعه
شیر ۱/۴ لیوان
آرد سفید ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۱/۲ لیوان
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
شنسیل ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شنسیل ماهی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فیله های مرغ را شسته و داخل آبكش قرار دهید تا آب آن كاملا برود. آرد سفید ،پودر سیر ، نمک و فلفل را مخلوط كنید تا یكدست شوند ، تخم مرغ را داخل کاسه ای دیگر بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند.
مرحله 2سپس زعفران را به آن بیفزایید و آن را بزنید تا یكدست شود. داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود
مرحله 3فیله های ماهی را به نوبت داخل شیر بزنید سپس در مخلوط آرد بغلتانید ، در مرحله بعدی فیله های ماهی را داخل تخم مرغ بزنید سپس داخل آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند.
مرحله 4پس از اینکه یک طرف طلایی شد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین