سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا شنسیل با پاستای مخصوص خانگی

شنسیل با پاستای مخصوص خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماهی ۴ قطعه
آرد ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱/۴ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سوخاریبه مقدار لازم
برگ بو ۴ عدد
زعفران ۱/۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ لیوان
کرهبه مقدار لازم
زعفران ۱ قاشق مربا خوری
شنسیل با پاستای مخصوص خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شنسیل با پاستای مخصوص خانگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ظرف در داری را انتخاب كرده و پیاز و سیر را رنده كرده و داخل آن بریزید،آبلیمو،برگ بو و زعفران را مخلوط كرده و روی فیله ها بریزید و آنها را بین پیاز و سیر قرار داده و درپوش ظرف را بگذارید و آن را به مدت 2ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
مرحله 2طرز تهیه پاستا:
مرحله 3آرد،بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و 3بار الك كنید تا كاملا هوا خورده و سبك شوند.سپس تخم مرغ ها را افزوده و مواد را خوب مخلوط كنید و بعد آب و شیر را مخلوط كرده و كم كم به مواد اضافه كنید تا خمیر نسبتا شلی حاصل شود.
مرحله 4داخل قابلمه بزرگی آب بریزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، آبکشی با شکاف های بزرگ را روی آب در حال جوشیدن بگیرید سپس مایه خمیر پاستا را کم کم داخل آبکش بریزید و و وقتی مواد تمام شدندخیلی ملایم هم بزنید ، 5 دقیقه بجوشانید سپس با آب سرد پاستا را آبکشی کنید.
مرحله 5پاستاهای آبکشی شده را کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود ، داخل تابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پاستای آبکش شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پاستاها برشته شوند و بافتی ترد و نرم پیدا کنند.
مرحله 6شنیسل ماهی
مرحله 7آرد سفید و نمک را مخلوط کرده و 3بار الك كنید و داخل ظرفی بریزید ، تخم مرغ ،زعفران و آب را مخلوط کنید و داخل ظرفی دیگر بریزید ، آرد سوخاری را نیز داخل ظرفی جداگانه بریزید.
مرحله 8داخل تابه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را داخل آرد سفید بزنید سپس داخل تخم مرغ قرار دهید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا برشته شود ، پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود.
مرحله 9شنیتسل های آماده را روی پاستاهایی که از قبل آماده کرده اید قرار داده و سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین