سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



جنوبی شله گمنه مرغ

شله گمنه مرغ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
بلغور گندم ۱ لیوان
سینه‌ مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آب ۳ لیوان
سبزی ۳ قاشق غذا خوری
شله گمنه مرغ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شله گمنه مرغ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بلغور گندم (گندم کوبیده شده)را با مقدار دو لیوان اب ولرم مخلوط ودوساعت میذاریم کنار .
مرحله 2سینه مرغ را با کمی نمک،زردچوبه وآب میذاریم روی شعله گاز تا بپزه ،بعد آبپز شدن گوشت را ریش ریش کرده ومیذاریم کنار .پیاز را خلالی سرخ کرده وبا مقداری روغن خوب سرخش میکنیم وبعد میذاریم کنار .
مرحله 3بعد از حدود دوساعت که بلغور گندم خیس خورده ، داخل قابلمه مقدار سه لیوان آب ریخته وشعله گاز روشن ومیذاریم آب داخل قابلمه بجوشه ،سپس بلغور را اضافه کرده ،شعله گاز را ملایم وهم میزنیم تا بلغور گلوله مانند نشه ،وبعد یک‌جوش مرغ ریش شده را اضافه کرده .
مرحله 4مواد را هم میزنیم ،سپس نصف پیاز سرخ شده را که از قبل با سبزی خردشده گذاشتیم روی شعله گاز تا تفت بخوره ،را اضافه کرده ، مواد را هم میزنیم تا بلغور با حرارت ملایم کم کم پخته بشه،سپس نمک/،زردچوبه ،وفلفل سیاه ،پودر زیره سیاه / را اضافه میکنیم .
مرحله 5بعد از مدت بیست دقیقه شله کم کم میخواد غلیظ بشه ،موقعی که شله نه زیاد آبکی ونه زیاد غلیظ بیش از حد ،پخت شله کافیه ،(اگر باز دیدین آبکیه ،میتونین حدود پنج دقیقه دیگه بمونه روی حرارت )
مرحله 6بعد از پخت شله شعله گاز را خاموش ،وموقع سرو کردن با پیاز داغ تزیین ونوش جان کنین .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین