زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
گوشتبه مقدار لازم |
شوید ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | برنج نیم دونه را میگذاریم تا پخته شود البته نباید آبش کامل خشک بشه مثل شله زرد. البته زمانی که نیم پز شد کمی رب گوجه و شوید خشک اضافه میکنیم. |
مرحله 2 | گوشت چرخ شده را با پیاز، نمک و ادویه اضافه کرده و به صورت قلقلی در می آوریم و داخل برنج میریزیم و میگذاریم تا پخته شود. |
مرحله 3 | البته من قلقلی ها را کمی تفت میدهم و ده دقیقه آخر میریزم. تعداد واندازه قلقلی بستگی به خودتان دارد. |