سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم شله قوره

شله قوره
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
پیاز ۳ عدد
برنج ۱ لیوان
عدس ۱ لیوان
سبزی (آش) ۱.۵ ملاقه
هویج ۱ عدد
قوره ۱ لیوان
نعنا خشک ۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
شله قوره
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شله قوره
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سبزی هارا پاک کرده وخرد میکنیم.
مرحله 2۱ پیاز رانگینی خرد کرده کمی تفت میدهیم وکمی زرد چوبه اضافه میکنیم وهویج رارنده کرده وکمی تفت میدهیم.بعد برنج خرد راشسته به آن اضافه کرده و وآب راهم اضافه میکنیم.
مرحله 3وقتی برنج لعاب انداخت عدس های که از قبل پخته بودیم را به آن اضافه میکنیم.
مرحله 4سبزی رااضافه میکنیم.
مرحله 5قوره هارا جدادرقابلمه ای با نصف لیوان آب میپزیم‌تانرم شود.وقتی نرم شد هسته آن را جدامیکنیم(این کاررامیتوان بااستفاده از یک صافی دانه درشت انجام داد)
مرحله 6برای لعاب بیشتر ازسبوس برنج میتوان استفاده کرد.نمک وفلفل به میزان لازم‌اضافه میکنیم.
مرحله 7پیاز باقی مانده را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم.و نعنا را نیز تفت میدهیم .مقداری از پیاز و نعنا داغ رابه غذااضافه میکنیم.
مرحله 8اجازه میدهیم‌کمی جابیفتد.وبعد سرو میکنیم وباپیاز و نعناداغ تزیین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین