زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
آب ۱۲ پیمانه |
گلاب ۱ پیمانه |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | برنجو با گلاب بخیسونین به مدت ۲ ساعت. البته هرچی بیشتر بخیسه بهتره. |
مرحله 2 | بعد از اینکه برنج خوب خیس خورد با دستتون قشنگ برنجو خورد کنین . اگه هم نیم دانه هست برنج که کارتون خیلی راحته. |
مرحله 3 | حالا برنج و آب رو توی یه قالبمه بزرگ بریزین و زیرشو روشن کنین. |
مرحله 4 | حرارت باید زیاد باشه و به هیچ عنوان برنجو با هیج گونه قاشقی هم نزنین چون سر میره. |
مرحله 5 | بذارین یه ساعتی بجوشه تا نصف بیشتر آبش تبخیر شه. |
مرحله 6 | حالا شکر و زعفرون و روغن اضافه کنین. |
مرحله 7 | اجازه بدین تا جا بیوفته و آب اضافیش کاملا تبخیر شه. |
مرحله 8 | به محض اینکه شله زرد پخت داخل قالب بریزین و قالبو ۶ ساعت داخل یخچال بذارین تا شله زرد سفت شه. ممکنه بیشتر طول بکشه بستگی به دمای یخچال داره. |
مرحله 9 | خیلی راحت از قالب جدا میشه. |