سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم شله بریان زیره اصفهان

شله بریان زیره اصفهان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
لپه‎ ۱/۳ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبهقاشق مربا خوری
شله بریان زیره اصفهان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شله بریان زیره اصفهان
روش ساخت
مرحله 1گوشت و پیاز و کمی زردچوبه به صورت جداگانه پخته میشود
مرحله 2در این مرحله برنج خیس خورده را با کمی زردچوبه و لپه پخت میشود.
مرحله 3وقتی مواد کامل پخته شد گوشت را با آب گوشت به برنج اضافه میکنیم و میگذاریم تا غذا پخته و جا افتاده شود.
مرحله 4زیره شسته شده و نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم تا با غذا جاافتاده شود.
مرحله 5وقتی آب غذا کشیده و به صورت حلیم شد غذا را ورز میدهیم .نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین