زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
آرد نخودچیبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ظرفی مناسب رب گوجهفرنگی را به همراه یك قاشق روغن تفت میدهیم و به آن مقداری آب اضافه میكنیم تا به جوش آید. |
مرحله 2 | در این فاصله پیاز را رنده میكنیم و با گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمك و فلفل مخلوط كرده و خوب ورز میدهیم. |
مرحله 3 | آرد نخودچی را باید مقداری اضافه كنیم كه مواد دیگر به دست ما نچسبد و مثل مواد كوفته تبریزی منسجم و چسبنده شوند. |
مرحله 4 | از مواد گلولههایی به اندازه گردو درست میكنیم و در سس گوجهفرنگی در حال جوش میریزیم تا بپزد. |