زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۵ عدد |
مغز گردو ۳۰۰ گرم |
رب انار ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۴ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم. |
مرحله 2 | سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت میدهیم. |
مرحله 3 | پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت میدهیم. |
مرحله 4 | دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه میکنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا خورش به روغن بیفتد. |
مرحله 5 | در آخر به بادمجانهایی که پوست گرفته و به صورت حلقهای خرد کردهایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود. |
مرحله 6 | سپس شسته، خشک نموده و سرخ میکنیم. |
مرحله 7 | آنگاه بادمجانها را به خورش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا جا بیفتد. |