زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آب پرتقال ۲ لیوان |
آب ۳ لیوان |
شکر ۳ لیوان |
فیله پرتقال ۱ کیلوگرم |
اسانسبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آب ساده و شکر را در قابلمه روی حرارت شدید قرار دهید، آب که به جوش آمد، کف و جرم روی آن را بگیرید. حرارت را کم کنید و به مدت 35 دقیقه بجوشانید. |
مرحله 2 | آب پرتقال را اضافه کنید و زمان بدهید تا به جوش آید. |
مرحله 3 | فیلههای پرتقال را درون تنظیف نازکی بپیچانید و بعد از به جوش آمدن آب پرتقال به درون قابلمه اضافه کنید. |
مرحله 4 | حرارت را کم کنید و به مدت 35 دقیقه دیگر روی حرارت نگاه دارید. |
مرحله 5 | بعد از این مدت تنظیف را از قابلمه خارج کنید. تنظیف را وقتی سرد شد فشار دهید و این عصاره را هم به شربت اضافه کنید. |
مرحله 6 | وقتی که شربت حرارتش را از دست داد در یخچال نگهداری کنید. |