زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نارنج ۱۲ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
آب لیمو ۱ عدد |
آب ۱ لیتر |
مرحله 1 | نارنجها را از طول نصف کنید و سپس آنها را به برشهای نازک ببرید. |
مرحله 2 | آنها را در یک کاسه شیشهای بریزید و شکر را اضافه کنید. |
مرحله 3 | با یک گوشتکوب چوبی برش های نارنج را له کنید. |
مرحله 4 | آب خنک را به کاسه بیفزایید و به آرامی هم بزنید |
مرحله 5 | مطمئن شوید که شکر کاملا حل شود و بعد آب لیموی تازه را اضافه کنید |
مرحله 6 | یک صافی بزرگ سوراخ ریز روی یک کاسه بزرگ دیگر قرار دهید و مخلوط را روی آن صاف کنید |
مرحله 7 | اگر لازم است آن را فشار دهید که تا حد امکان آب آن گرفته شود |
مرحله 8 | در یک پارچ مناسب سرو بریزید و نوش جان کنید |