زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
اسانس وانیل ۲-۳ قطره |
نمک ۲ قاشق چای خوری |
آب ۵ لیوان |
شکر ۹۵۰ گرم |
ذرت ۴ عدد |
مرحله 1 | بلال ها را پوست کرده( به صورتی که از پوست و سایر قسمت های آن چیزی باقی نماند ) |
مرحله 2 | بلال ها را به صورت بزرگ و حلقوی ببرید |
مرحله 3 | ظرفی مناسب را با پنج لیوان آب پر کرده و بلال ها را داخل ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید |
مرحله 4 | پس از به جوش آمدن زیر آن را کم کرده و صبر کنید تا حدود دو لیوان آب باقی بماند |
مرحله 5 | حال بلال ها را آبکش کرده و صبر کرده تا آب آن کمی گرفته شود بعد آن را با دست فشرده کنید تا شیره آن خارج شود |
مرحله 6 | حال بقیه مواد را با شیره ذرت مخلوط کرده ودر حدود یک ساعت روی اجاق گاز حرارت دهید تا غلیظ شود |