زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
نمککمی |
عسل ۲ قاشق سوپ خوری |
شکر ۲ قاشق سوپ خوری |
آب ۲ فنجان |
خیار ۱ عدد |
مرحله 1 | خیار را پوست کرده، و به تکه های متوسط برش دهید. |
مرحله 2 | با رنده ی درشت یا به وسیله ی چاقو آنها را باریک تر کنید. |
مرحله 3 | شکر و آب را در ماهی تابه ای بریزید.میزان حرارت را زیاد کرده، مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و شکر کاملا حل شود |
مرحله 4 | خیار ریز شده را در آب و شکر جوش آمده بریزید، حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید. |
مرحله 5 | ماهی تابه را از روی حرارت برداشته، بگذارید سرد شود. |
مرحله 6 | مواد را در مخلوط کن بریزید و عسل را به آن اضافه کنید، با دور تند مخلوط کن آن را هم بزنید. |
مرحله 7 | پارچه ای توری روی کاسه ی نسبتا بزرگ گذاشته، مخلوط را از آن عبور دهید. |
مرحله 8 | نمک را به آن اضافه کنید، نمک باعث میشود تلخی خیار گرفته شود. اما باید آنقدر کم باشد که شیرینی آن از بین نرود. |
مرحله 9 | شربت را در لیوان ریخته و نوش جان کنید. |