زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ران مرغ ۱ کیلوگرم |
سیر ۳ حبه |
پودر آویشن ۱ قاشق سوپ خوری |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
فلفل پاپریکا ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
نان پیتابه تعداد لازم |
کاهوبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
ماست پرچرب ۱ پیمانه |
سیر ۱ حبه |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیرهای له شده، پودر آویشن، پودر زیره، پودر هل، فلفل پاپریکا، نمک، آبلیمو، روغنزیتون و مقداری فلفل سیاه را داخل زیپ کیپ بریزید. تکه های مرغ را هم اضافه کنید. زیپ کیپ را ببندید و آن را خوب تکان دهید تا مواد به خورد تکه های مرغ بروند، سپس آن را یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 2 | بعد از اینکه زیپ کیپ را از یخچال خارج کردید، داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های مرغ را از زیپ کیپ خارج کرده، داخل روغن با حرارت کم سرخ کنید تا کاملا بپزند. |
مرحله 3 | در این فاصله سس ماست را آماده کنید. همه مواد لازم برای تهیه سس را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس آن را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 4 | بعد از اینکه مرغ ها آماده شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را به صورت دلخواه خرد کنید. مقداری کاهو و چند برش گوجه فرنگی روی هرکدام از نان ها بریزید، سپس تکه های مرغ را روی آنها قرار دهید. نان ها را بهآرامی بپیچید و در صورت تمایل با مقداری کاغذ و نخ آنها را به شکل ساندویچ درآورید. |
مرحله 5 | ساندویچ های آماده را همراه با سس ماست سرو کنید. |