زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۵ عدد |
گردو ۷۵ گرم |
سبزی ۵۰۰ گرم |
لپه ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۲ عدد |
گوشت ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مقداری روغن ریخته و گوشت را به همراه پیاز كه 4قسمت شده كمی تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد،سپس لپه را اضافه كرده و اجازه دهید مواد با مقداری آب بپزند. |
مرحله 2 | سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی و گوشت و لپه چرخ کنید. |
مرحله 3 | گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز دهید تا موادتان منسجم شوند. سپس مواد را به شكل دلخواه شكل داده و سرخ كنید. |