سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی شامی گیلانی

شامی گیلانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
زعفران ۱ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
تخم مرغ ۵ عدد
گردو ۷۵ گرم
سبزی ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوشت ۵۰۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
شامی گیلانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شامی گیلانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی مقداری روغن ریخته و گوشت را به همراه پیاز كه 4قسمت شده كمی تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد،سپس لپه را اضافه كرده و اجازه دهید مواد با مقداری آب بپزند.
مرحله 2سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی و گوشت و لپه چرخ کنید.
مرحله 3گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز دهید تا موادتان منسجم شوند. سپس مواد را به شكل دلخواه شكل داده و سرخ كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین