زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد نخودچی ۳۵۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
سیب زمینیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را رنده می کنیم. گوشت چرخ کرده، نمک، زرد چوبه و آرد نخودچی را به پیاز اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. (درصورت تمایل می توان سیب زمینی پخته را نیز چرخ کرد و با مواد ورز داد) اگر مایه سفت بود، می توان کمی آب به آن افزود. |
مرحله 2 | پس از اینکه مواد خوب مخلوط شد، از مایه به اندازه یک نارنگی بر می داریم و گِرد گل می گیریم و داخل آن را با انگشت یک سوراخ کوچک ایجاد می کنیم. سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ می کنیم. |