زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
لپه ۱۲۰ گرم |
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری |
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق غذا خوری |
سیر ۱ قاشق غذا خوری |
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری |
تخم گشنیز ۲ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
آب لیموبه مقدار لازم |
روغن گیاهیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را آبپز کنید به طوریکه آب آن کامل تمام شود. لپه را نیز به همین صورت آبپز کنید. |
مرحله 2 | همه مواد، بجز گشنیز، را با غذا ساز به صورت خمیری درآورید. |
مرحله 3 | گشنیز را اضافه کرده و آن را با دست به صورت توپهایی به اندازه گردو شکل داده و کمی تخت کنید. |
مرحله 4 | روغن را در تابهای دارای کفه ضخیم، داغ کرده و شامیها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود. |