سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی شامی کباب هندی

شامی کباب هندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
لپه‎ ۱۲۰ گرم
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۱ قاشق غذا خوری
زنجبیل ۱ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۲ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
آب لیموبه مقدار لازم
روغن گیاهیبه مقدار لازم
شامی کباب هندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شامی کباب هندی
روش ساخت
مرحله 1 ابتدا گوشت را آب‌پز کنید به طوری‌که آب آن کامل تمام شود. لپه را نیز به همین صورت آب‌پز کنید.
مرحله 2همه مواد، بجز گشنیز، را با غذا ساز به صورت خمیری درآورید.
مرحله 3گشنیز را اضافه کرده و آن را با دست به صورت توپهایی به اندازه گردو شکل داده و کمی تخت کنید.
مرحله 4روغن را در تابه‌ای دارای کفه ضخیم، داغ کرده و شامی‌ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین