سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی شامی پوک

شامی پوک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
شامی پوک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شامی پوک
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت را با چاقو به قطعات كوچكتر می بریم و همراه با پیاز (به صورت درسته)، زردچوبه، دارچین، نمك، فلفل و 2 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود و آب گوشت كاملا تبخیر شود.
مرحله 2لپه را كه از قبل خیس خورده، در قابلمه ای می‌ریزیم و با كمی آب می پزیم. سپس آب اضافی آن را می‌گیریم.
مرحله 3گوشت، پیاز و لپه‌ی پخته شده را دو بار از چرخ گوشت می‌گذرانیم.
مرحله 4تخم‌مرغ، زعفران، بیكینگ‌پودر، نمك و فلفل را به گوشت و لپه‌ی چرخ كرده اضافه می‌كنیم و ورز می‌دهیم.حالا روی یك نعلبكی را با پارچه‌ی نازك و نم‌داری می‌پوشانیم و در حالی كه نعلبكی را در یك دست داریم، دست دیگر را مرطوب كرده و از مخلوط گوشت به اندازه‌ی یك تخم‌مرغ برمی‌داریم، آن را لوله می‌كنیم، روی پارچه می‌گذاریم ، فشار می‌دهیم تا به شكل دایره‌ای شود (اطراف دایره نسبت به وسط آن باید نازك‌تر باشد) و با انگشت اشاره وسط آن را سوراخ می‌كنیم
مرحله 5روغن را در تابه می ریزیم و وقتی داغ شد، دو طرف شامی‌ها را در آن سرخ می‌كنیم روغن باید تمام سطح شامی‌ها را بپوشاند.
مرحله 6با كاغذ خشك‌كن یا صافی، روغن اضافی شامی‌ها را می‌گیریم، آنها را در دیس می‌چینیم و با تربچه، جعفری، برگ كاهو، گوجه‌فرنگی و حلقه‌های لیموترش تزیین می‌كنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین