زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۱ عدد |
هویج ۱ عدد |
پیاز ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
آرد نخودچی ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
نعنا ۱/۲ قاشق غذا خوری |
سرکه ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱/۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | سیب زمینی را رنده ریز کنید، آبش را بگیرید و کنار بذارید، هویج را هم رنده ریز کنید، یک عدد پیاز رنده شده، گوشت، آرد نخودچی، ادویه ها و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 2 | ورز بدین |
مرحله 3 | تو ماهیتابه روغن بریزید و از مایه گلوله هایی اندازه نارنگی بردارین و بهش فرم بدین و هر دو طرفش را تو روغن سرخ کنید. |
مرحله 4 | وقتی شامی ها سرخ شدند. ( اگه روغنتون کف کرد عوضش کنید) اون یکی پیاز را مکعبی خرد کنید و در روغن تفت بدین، وقتی طلایی و سبک شد رب را بهش اضافه کنید و تفت بدین، 2 لیوان آب بهش اضافه کنید، سرکه و شکر و نعناع را هم در این مرحله اضافه کنید و بذارین سس به جوش بیاد، بعد شامی ها را به این سس اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه حرارت بدین و بذارین کمی نرم بشن. لازم نیست در ماهیتابه را بذارین. |
مرحله 5 | وقتی سس غلیظ شد شامی های خوشمزه شما آماده هستن، بفرمائید میل کنید. |