زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
جعفری ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
گشنیزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سینه مرغ و یا ران و یا ترکیب هر دو رو به مقدار لازم به همراه سیر و پیاز داخل میکسر بریزید تا حسابی با هم میکس بشن. |
مرحله 2 | بعد به این ترکیب جعفری تازه خورد شده، یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و مقداری زردچوبه (ادویه دلخواه) اضافه کنید. |
مرحله 3 | حالا توی تابه مقداری روغن بریزید و از مواد به اندازه دلخواه بردارید و صافش کنید و داخل ماهیتابه بچینید. |
مرحله 4 | شعله رو خیلی کم کنید و در تابه رو ببندید تا آروم و با بخار خودش بپزه و بعد از تغییر رنگ برش گردونید. |
مرحله 5 | در کنارش میشه از گوجه پخته یا سرخ شده هم استفاده کرد. در نهایت با برنج سروش کنید. |