سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی شامی ماهی

شامی ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماهی ۴ تکه
سیر ۳ حبه
زنجبیل ۳۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پودر زیره ۶ قاشق مربا خوری
ادویه ۴ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
سرکه ۴ قاشق غذا خوری
شامی ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شامی ماهی
روش ساخت
مرحله 1تکه‌های ماهی را در ظرفی داخل فر به همراه نصف لیوان آب در حرارت 220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا کامل بپزد.
مرحله 2ماهی‌ها وقتی سرد شد، خارهایش را جدا و ریز خرد کنید.
مرحله 3پیاز را خیلی ریز خرد کنید و داخل ماهی بریزید.
مرحله 4سیر و زنجبیل له شده به همراه بقیه ادویه‌ها و تخم مرغ را به ماهی اضافه کنید، خوب هم بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. می شود برای این شامی از قسمت دم ماهی یا قسمت هایی که خوردنش سخت است، استفاده کرد.
مرحله 5به جای فر می تواند ماهی ها را داخل تابه دربسته به همراه نصف لیوان آب بپزید. دلیل انتخاب فر این است که بوی بد ماهی به مشام نمی‌رسد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین