زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهی ۴ تکه |
سیر ۳ حبه |
زنجبیل ۳۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
پودر زیره ۶ قاشق مربا خوری |
ادویه ۴ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
سرکه ۴ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تکههای ماهی را در ظرفی داخل فر به همراه نصف لیوان آب در حرارت 220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا کامل بپزد. |
مرحله 2 | ماهیها وقتی سرد شد، خارهایش را جدا و ریز خرد کنید. |
مرحله 3 | پیاز را خیلی ریز خرد کنید و داخل ماهی بریزید. |
مرحله 4 | سیر و زنجبیل له شده به همراه بقیه ادویهها و تخم مرغ را به ماهی اضافه کنید، خوب هم بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. می شود برای این شامی از قسمت دم ماهی یا قسمت هایی که خوردنش سخت است، استفاده کرد. |
مرحله 5 | به جای فر می تواند ماهی ها را داخل تابه دربسته به همراه نصف لیوان آب بپزید. دلیل انتخاب فر این است که بوی بد ماهی به مشام نمیرسد. |