زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه |
سیب زمینی ۲۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۱ حبه |
آرد نخودچی ۵۰ گرم |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
پودر زیره ۱ قاشق چای خوری |
گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
ادویه مخلوط ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | لوبیا را 1 شب خیس کنید |
مرحله 2 | لوبیا چشم بلبلی را بپزید و در حین پخت یک بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن آن از بین برود. سپس آن را در میکسر ریخته یا بکوبید |
مرحله 3 | لوبیاها باید کاملا خمیری و پوره شوند. سیب زمینی را هم بپزید و پوست بگیرید و بکوبید. |
مرحله 4 | آرد نخودچی، نمک و فلفل و دارچین را اضافه کرده و سبزیجات را روی مواد ریخته و خوب ورز دهید. |
مرحله 5 | حالا یک عدد تخم مرغ را هم اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا مواد چسبندگی پیدا کنند. مواد کوکو را نیم ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در روغن زیاد سرخ کنید. سپس آن را با سبزیجات دلخواه تزئین کرده و سرو کنید. |