زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۴۰۰ گرم |
پیاز ۳ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سبزی ۱ فنجان |
روغنبه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا گوشت گوساله چرخ شده رابا پیاز ها مخلوط و نمک فلفل را به آن اضافه کنید |
مرحله 2 | سبزی های معطر را به مواد اضافه كرده و با دست خوب ورز دهید |
مرحله 3 | بگذارید چند ساعت در یخچال بماند تا عطر سبزی ها به گوشت نفوذ کند تا خوش طعم تر شود |
مرحله 4 | حالا به اندازه ی یک نارنگی کوچک از گوشت بردارید و در دست ان را پهن کنید ودر تابه مقداری روغن بریزید شامی ها را درآن سرخ کنید و کنار بگذارید . |
مرحله 5 | گوجه های رنده شده را به همراه رب در کمی روغن تفت دهید و یک قاشق از سبزی معطر را به آن اضافه کنید کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود |
مرحله 6 | سپس شامی ها را درون سس گوجه بچینید و حرارت را کم کنید در ظرف را بگذارید تا کم کم بپزد |
مرحله 7 | در انتها دو قاشق روغن زیتون را به آن اضافه کنید |