سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی شامی رشتی

شامی رشتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
سبزی ۱۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
رب انار ۱ قاشق چای خوری
شامی رشتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شامی رشتی
روش ساخت
مرحله 1پیازو رنده می کنیم، کمی از پیاز و کمی از سبزی که حدود یه کاسه ماست خوری سر خالی میشه رو کنار میذاریم. بقیه پیاز و سبزی رو با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه کاملا مخلوط می کنیم.
مرحله 2تابه رو کنار دستمون میذاریم و از مواد برداشته (اندازه بستگی به سلیقه خودتون داره) و تو دست گلوله و سپس پهن می کنیم و داخل تابه می چینیم، همه شامی ها رو که آماده کردیم و چیدیم تابه رو روی شعله کم(حتما باید کم باشه) میذاریم و درشو می بندیم، به روغن نیاز نداره،
مرحله 3مواد شروع به پختن و آب انداختن می کنه، هر دو طرف شامی ها رو به همین صورت روی شعله کم میذاریم تا کمی بپزه، دقت کنین که نیازی به سرخ شدن نیست، در واقع شامی ها با آب خودشون بخار پز میشن. بعد از تابه خارجشون می کنیم، هر چقدم آبشون مونده باشه خارج می کنیم.
مرحله 4داخل تابه کمی روغن می ریزیم، سبزی و پیازی رو که کنار گذاشته بودیم داخل تابه می ریزیم و با روغن تفت میدیم(به روغن زیادی نیاز نیست)، رب گوجه، رب انار، نمک و فلفل افزوده و تفت میدیم تا کمی روغن پس بده و سس آماده بشه.
مرحله 5شامی ها رو داخل تابه سس می چینیم، گوجه ها رو از وسط نصف می کنیم و نمک می زنیم و روی شامی ها می چینیم، دو لیوان آب می ریزیم، در تابه رو میذاریم و وقتی یه جوش خورد شعله رو کم می کنیم، تا جایی که آبش غلیظ شه کافیه، شامی رشتی ما آماده ست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین