زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۴۰۰ گرم |
تن ماهی ۱ قوطی |
تخم مرغ ۱ عدد |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
پیازچه ۱۵ ساقه |
ریحان ۲ قاشق سوپ خوری |
سیر ۱ حبه |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
ماست ۱ قاشق سوپ خوری |
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آردبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب زمینی ها را بپزید. و درظرفی رنده كنید ،نباید به صورت پوره نرم شود.برای اینکه سیب زمینی به شکل پوره در نیاید صبر نمایید تا خنک شود سپس آنرا رنده نمایید. |
مرحله 2 | روغن تن ماهی را كاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له كنید. تن ماهی را به سیب زمینی اضافه كنید.همة سبزیجات شامل پیازچة خردشده ، ریحان خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی بیفزایید. |
مرحله 3 | یك عدد تخم مرغ كامل و یك عدد زرده را همراه ماست، آب لیمو، سیر له شده، نمك و فلفل به مخلوط شامی تن ماهی اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا مواد یكدست شود. |
مرحله 4 | از مواد به اندازة یك گلوله کوچک بردارید و با دست آن را پهن کنید به طوری كه شكل دایره ای به ضخامت 2 سانتیمتر بگیرد. دو طرف شامی تن ماهی را با آرد یا پودر سوخاری بپوشانید و در روغن سرخ كنید. |