زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم |
سبزی ۳ قاشق سوپ خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری |
هویج ۵ عدد |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
آب ۲ لیوان |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
آب نارنج ۱/۳ لیوان |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
سیب زمینی پخته شده ۲۰۰ گرم |
روغن ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا هویجها را پوست كنده و به صورت حلقهحلقه خرد میكنیم.و در قابلمهای آنها را با كمی آب، شكر، یك قاشق مرباخوری آبلیمو، یك قاشق چایخوری روغن مایع و كمی نمك میپزیم. |
مرحله 2 | گوشت چرخ كرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، 2 قاشق سوپخوری از سبزیها، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر پوست لیموترش، نمك و فلفل را با هم مخلوط میكنیم و خوب ورز میدهیم. |
مرحله 3 | از مواد به اندازه یك گردو برمیداریم، آن را كف دست پهن كرده و وسطش را سوراخ میكنیم.در ماهیتابهای روغن را گرم كرده و شامیها را در آن سرخ میكنیم. |
مرحله 4 | شامیها را پس از سرخ كردن به ماهیتابه برمیگردانیم و اجازه میدهیم تا همراه با 2 لیوان آب، هویجهای پخته (بدون آب آن)، رب گوجهفرنگی، آب نارنج و دارچین به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم و با درپوش بپزد. |