زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۲ عدد |
لپه ۲۵۰ گرم |
مغز گردو ۷۵ گرم |
سبزی ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۵ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. |
مرحله 2 | سبزی را پاک، شسته و خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. |
مرحله 3 | مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. |
مرحله 4 | به اندازۀ یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید. |