زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بلغور جو ۲۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
موسیر ۱ قاشق غذا خوری |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر صبحانه ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
آب مرغ ۱ لیوان |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بلغور را پاک کرده، شسته و خیس می کنیم. پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود. |
مرحله 2 | سپس می گذاریم بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده می کنیم و موسیر و جعفری را ریز خرد می کنیم و به بلغور می افزاییم. |
مرحله 3 | سپس پنیر رنده شده را هم می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم و با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. از مواد کم کم بر می داریم و داخل روغن سرخ می کنیم. |