زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱۰۰ گرم |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
خامه ۲۰۰ گرم |
آب ۲ پیمانه |
پیاز ۲ قاشق سوپ خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت و تخممرغ خوب ورز دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری را هم اضافه كنید. |
مرحله 2 | در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و بعد از آبكش كردن به مواد بالا اضافه كرده و مخلوط کنید |
مرحله 3 | از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه درست کرده و در روغن سرخ کنید.رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. |
مرحله 4 | شامیها را بعد از سرخ کردن در سس قرارداده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود. |
مرحله 5 | شامیها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامیها بریزید و 50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامیها را تزیین نمایید. |