زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
تره ۲۰۰ گرم |
جعفری ۴ قاشق غذا خوری |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
گلپر ۱ قاشق چای خوری |
سیر ۱ حبه |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز داغ ۳ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تهیه شامی: گوشت.پیاز رنده شده آب گرفته.تخم مرغ.۱۰۰گرم تره.جعفری و گشنیز .آرد.نمک .فلفل .زردچوبه وگلپر وسیر را با هم مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم وبه مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تاعطر سبزی به خورد شامی برود وبعد از نیم ساعت شامی ها را سرخ میکنیم. |
مرحله 2 | مواد سس:داخل تابه دوقاشق روغن میریزیم و۱۰۰ گرم تره را سرخ میکنیم ویک قاشق رب گوجه را اضافه کرده وکمی تفت میدهیم ورب انار وپیازداغ ودولیوان آب جوش ومقداری نمک وفلفل نیز اضافه میکنیم وصبر میکنیم تا به جوش آید. |
مرحله 3 | شامی های سرخ شده را داخل سس میچینیم وحرارت راکم میکنیم تا آرام بپزند وغذای ما بعد از ۲۰ دقیقه آماده است. |