زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۵ عدد |
برنج ۱/۲ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
تره ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش بریزید، بشویید و با پارچه تمیز خشک کنید. |
مرحله 2 | بادمجانها را از وسط دو نیم و در روغن سرخ کنید؛ روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. |
مرحله 3 | بادمجانها با گوشتکوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخکرده، تخممرغها، پیاز، سبزیها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کنید و ورز دهید. |
مرحله 4 | کف دست را چرب کنید از مایه به اندازه دلخواه بردارید و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ کنید. |
مرحله 5 | در صورت دلخواه میتوان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد. |