سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی شامی بادمجان

شامی بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
بادمجان ۵ عدد
برنج ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
تره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
شامی بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شامی بادمجان
روش ساخت
مرحله 1بادمجان‌ها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار ‌دهید تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش بریزید، بشویید و با پارچه تمیز خشک ‌کنید.
مرحله 2بادمجان‌ها را از وسط دو نیم و در روغن سرخ کنید؛ روی دستمال کاغذی قرار ‌دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
مرحله 3بادمجان‌ها با گوشت‌کوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ‌ها، پیاز، سبزی‌ها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کنید و ورز ‌دهید.
مرحله 4کف دست را چرب کنید از مایه به اندازه دلخواه بر‌دارید و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ ‌کنید.
مرحله 5در صورت دلخواه می‌توان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین