زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۳۰۰ گرم |
کشمش پلویی ۱ لیوان |
نخود ۲ لیوان |
برنج ۱ لیوان |
ترخون ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز خام ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
کاری ۱ قاشق مربا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را شسته و چربی های اضافه آن را پاك میكنیم و به همراه نخود، پیاز خام و كمی زردچوبه و فلفل آبپز میكنیم طوری كه گوشت نیم پز شود. |
مرحله 2 | سپس گوشت و نخود را چرخ می كنیم. سپس برنج را با كمی نمك و روغن به مرحله آبكشی رسانده و بعد آن را له كرده یا چرخ میكنیم.كشمش را شسته و با آرد مخلوط می كنیم. |
مرحله 3 | مواد چرخ شده، كشمش، آرد، پیاز داغ، نمك، فلفل، پودركاری و ترخان خرد شده را همراه با تخم مرغها مخلوط می كنیم. |
مرحله 4 | اگر لازم بود تخم مرغ بیشتری اضافه می كنیم تا مایه شل نباشد.روغن را داغ كرده از مایه به اندازه 1 قاشق غذاخوری در روغن داغ ریخته و سرخ می كنیم. |