سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی شامی المپیک

شامی المپیک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سویا ۱۲۰ گرم
مرغ ۱۰۰ گرم
لپه‎ ۱ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
شامی المپیک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شامی المپیک
روش ساخت
مرحله 1در قابلمه مناسبی تا نصف آب جوش بیاورید و شیر را همراه یک عدد پیاز رنده شده به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آب دوباره به جوش بیاید. آب سویا را خالی کنید و سویای آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و به مدت 20 دقیقه با حرارت متوسط و درب باز بجوشانید . بعد از این مدت سویا را آبکش کنید و بگذارید آب آن کاملا چیده شود.
مرحله 2لپه را با مقداری آب و زردچوبه به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید بعد آن را آبکش کنید و همراه با مرغ پخته بی استخوان، سویا و نمک و ادویه مورد نظر دو بار چرخ کنید تا کاملا یکدست شود .
مرحله 3سپس سبزی خرد شده را همراه با تخم مرغ و زعفران دم شده به مایه بیفزائید و مواد را کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند .
مرحله 4در تابه ای مقداری روغن گرم کنید و یک عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و همراه با کمی زردچوبه داخل روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود . بعد رب گوجه فرنگی را بیفزائید و همراه با پیاز تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود . ( میتوانید به جای این مقدار رب گوجه فرنگی از 3 عدد گوجه پوره شده استفاده کنید ) بعد دو لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و حرارت را بالا ببرید تا سس غلیظ شود و نیمی از آب آن کشیده شود .
مرحله 5در این حین مایه شامی را به صورت مورد نظر فرم دهید و با فاصله حداقل یک سانتی از هم داخل سس آماده شده بچینید .
مرحله 6حرارت را روی شعله ملایم تنظیم کنید تا یک روی شامی ها کاملا بپزد و بعد به دقت شامی ها را برگردانید. در این مرحله ( بعد از برگرداندن شامی ها ) درب تابه را ببنید و بگذارید شامی ها کاملا مغز پخت شوند .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین