زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم |
نخود پخته ۱۵۰ گرم |
لپه ۲۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
دارچین و زردچوبهبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا نخود و لپه را به طور جدا خیس کرده سپس گوشت با سیب زمینی و پیاز و کمی زردچوبه می گذاریم تا بپزد. |
مرحله 2 | لپه و نخود را به طور جدا می پزیم سپس گوشت پخته شده را جدا کرده و کاملا ریش ریش می کنیم. |
مرحله 3 | سیب زمینی و لپه و نخود و پیاز پخته شده را همه را چرخ می کنیم. |
مرحله 4 | نمک زردچوبه و دارچین اضافه کرده تخم مرغ را افزوده و مانند مایع کتلت در می آوریم سپس به صورت شامی های ریز در روغن سرخ می کنیم |