زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم |
سیب زمینی ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
هویج ۲ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد نخودچی ۶ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
به ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا سس را آماده میکنیم.پیاز داغ را داخل قابلمه ریخته و به های خرد شده را به همراه آن تفت می دهیم.رب گوجه را اضافه کرده و بعداز سرخ شدن آب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت دوساعت کامل بپزد. |
مرحله 2 | هویج و سیب زمینی و پیاز را در ظرفی رنده ریز میکنیم و به همراه گوشت و تخم مرغ و نمک و زردچوبه و آرد نخودچی ورز میدهیم تا کاملا باهم مخلوط شوند.از مواد ب اندازه گردو برمیداریم با دست شکل میدهیم و داغل روغن داغ سرخ میکنیم. |
مرحله 3 | شامی های سرخ شده را 20دقیقه قبل از سرو غذا ،به سس اضافه میکنیم تا عطر و بوی به، به خورد شامی ها برود. |