زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
آرد نخودچی ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱/۲ فنجان |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را رنده كرده و به همراه آرد نخودچی، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغها ورز میدهیم آن قدر ورز میدهیم تا كاملا حالت چسبندگی پیدا كند. |
مرحله 2 | سپس از هركدام به اندازه یك تخممرغ برداشته به شكل شامی درست میكنیم، بعد به مدت 15 دقیقه شامیها را كنار گذاشته و در تابه روغن ریخته و با حرارت ملایم شامیها را سرخ میكنیم و كنار میگذاریم. |
مرحله 3 | طرز تهیه سس |
مرحله 4 | در همان روغنی كه شامیها را سرخ كردهایم پیاز رنده شده را با زردچوبه سرخ میكنیم، سپس رب گوجهفرنگی را افزوده بعد از پنج دقیقه گوجهفرنگیهای رنده شده را میریزیم، آنگاه آب، نمك، شكر و آبلیمو را اضافه كرده و میگذاریم به جوش بیاید. |