سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیتزا شارلوت بادمجان

شارلوت بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
بادمجان ۱۰ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۳ عدد
پنیر پیتزا ۱ بسته
سوسیس ۲ عدد
کالباس ۱۰ ورق
کنسرو ذرت ۱ لیوان
گردو ۱ لیوان
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن ۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
شارلوت بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شارلوت بادمجان
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادمجانها رو شسته..حلقه حلقه با پوست برش داده.. در آب نمک به مدت یک ساعت قرار داده..بعد آبکش کرده.،تا کاملا آبش چکیده شود.. و کمی سرخشون میکنیم
مرحله 2در ماهی تابه..پیاز نگینی خورد شده رو تفت داده... کمی زردچوبه به آن اضافه کرده..بعد گوشت چرخ شده را درون پیازها تفت میدهیم به مدت سه دقیقه
مرحله 3بعد فلفل دلمه ها را اضافه میکنیم کمی تفت داده...
مرحله 4بعد سوسیس و کالباس را اضافه کرده.... ادویه جات را به آن اضافه میکنیم....و خوب مخلوط میکنیم....ذرت را اضافه کرده....
مرحله 5بعد گردو را ریخته... در آخر رب گوجه را اضافه میکنیم تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه گرفته شود....شعله راخاموش کرده میگذاریم از حرارتش کم شود
مرحله 6بعد کف قالب را تا دیواره.... کاغذ روغنی کشیده. قالب گرد باشه... گود باشه...و از کف شروع میکنیم بادمجون ها رو می چینیم، و دور تا دور دیواره را تا بالای لبه قالب بادمجون می چینیم....
مرحله 7بعدکمی از مواد گوشتی رو آروم میریزم داخل قالب..روش پنیر پیتزا میپاشیم..دوباره از مواد گوشتی ریخته ودوباره پنیر پیتزا... این کار را ادامه داده تا مواد به پایان برسد.... کاملا مواد رو در هر مرحله فشرده میکنیم....و روی مواد رو هم بادمجون می چینیم... به کمک کاغذ روغنی کاملا فشرده کرده.....
مرحله 8در مرحله آخر ...در فر که از قبل پنج دقیقه گرم شده ...قرار می دهیم با دمای صدو هفتاد درجه.... به مدت بیست دقیقه.....بعدم که از فر خارج کردیم ... میگذاریم کمی خنک شود.... و بشقاب راروی قالب گذاشته.. و در بشقاب برمیگردانیم... و طبق دلخواه تزیین و سرو میکنیم....
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین