زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک رول بسته بندی ۱ بسته |
دانه اناربه مقدار لازم |
هلکمی |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۳ قاشق سوپ خوری |
شیر ۲/۱/۴ پیمانه |
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری |
نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپ خوری |
شربت انار ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا ظرف مناسب شارلوت را که شبیه گلدان است را برمی داریم .ابتدا با سلفون داخل ظرف را می پوشانیم وخوب سلفون را به ظرف می چسبانیم . |
مرحله 2 | سپس در ظرف دیگری پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان شیر سرد مخلوط کرده وخوب هم می زنیم تا حالت سفت تری پیدا کند سپس ظرف را روی بخار آب کتری یا سماور می گذاریم تا ژلاتین درون شیر خوب حل شود . |
مرحله 3 | سپس نشاسته را با مقداری آب سرد حل کرده وشیر سرد وشکر وشربت انار وگلاب وهل را به مواد اضافه می کنیم وروی شعله کم می گذاریم و بهم می زنیم تا مواد از فرنی سفت تر شود . |
مرحله 4 | ژلاتین آماده شده راداخل آن می ریزیم .مواد را در جای خنکی قرار داده تا خنک وسرد شوند . |
مرحله 5 | مقداری دانه انار را به مواد اضافه کرده از طرفی کیک رولتی را به ضخامت تقریبا یک سانتی متر برش زده وداخل ظرف پیرکس روی دیواره ها وکف آن می چینیم وهمه جایش را خوب پر می کنیم . |
مرحله 6 | سپس مواد آماده شده را روی آن می ریزیم ورویش را چند دانه ای رولت می گذاریم . |
مرحله 7 | ظرف را در یخچال قرار داده وبعد از دو ساعت شارلوت ما آماده است .شارلوت را در ظرف پذیرایی وارونه کرده وسلفون رابه آرامی از دورش جدا می کنیم . |