سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن شارلوت انار

شارلوت انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کیک رول بسته بندی ۱ بسته
دانه اناربه مقدار لازم
هلکمی
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق سوپ خوری
شیر ۲/۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپ خوری
شربت انار ۳ قاشق غذا خوری
شارلوت انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شارلوت انار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ظرف مناسب شارلوت را که شبیه گلدان است را برمی داریم .ابتدا با سلفون داخل ظرف را می پوشانیم وخوب سلفون را به ظرف می چسبانیم .
مرحله 2سپس در ظرف دیگری پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان شیر سرد مخلوط کرده وخوب هم می زنیم تا حالت سفت تری پیدا کند سپس ظرف را روی بخار آب کتری یا سماور می گذاریم تا ژلاتین درون شیر خوب حل شود .
مرحله 3سپس نشاسته را با مقداری آب سرد حل کرده وشیر سرد وشکر وشربت انار وگلاب وهل را به مواد اضافه می کنیم وروی شعله کم می گذاریم و بهم می زنیم تا مواد از فرنی سفت تر شود .
مرحله 4ژلاتین آماده شده راداخل آن می ریزیم .مواد را در جای خنکی قرار داده تا خنک وسرد شوند .
مرحله 5مقداری دانه انار را به مواد اضافه کرده از طرفی کیک رولتی را به ضخامت تقریبا یک سانتی متر برش زده وداخل ظرف پیرکس روی دیواره ها وکف آن می چینیم وهمه جایش را خوب پر می کنیم .
مرحله 6سپس مواد آماده شده را روی آن می ریزیم ورویش را چند دانه ای رولت می گذاریم .
مرحله 7ظرف را در یخچال قرار داده وبعد از دو ساعت شارلوت ما آماده است .شارلوت را در ظرف پذیرایی وارونه کرده وسلفون رابه آرامی از دورش جدا می کنیم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین