زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
لیمو ترش ۱ عدد |
رزماری ۲-۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پوست و استخوان سینه مرغ را جدا کنید. اگر دوست دارید گوشت سینه بیشتر مزه ادویهجات و سبزیجات معطر را به خود بگیرد میتوانید آن را کمی بکوبید یا اینکه با چاقو ضخامت آن را نصف کرده سپس مزهدار کنید |
مرحله 2 | آب لیمو را بگیرید. |
مرحله 3 | نمک، فلفل، سیر، رزماری، آبلیمو، فلفل چیلی را در یک کاسه مخلوط کنید |
مرحله 4 | مرغها را درون این مواد قرار دهید و روی ظرف را پوشانید سپس آن را به مدت 4 الی 24 ساعت در یخچال قرار دهید |
مرحله 5 | فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید |
مرحله 6 | مرغها را در سینی فر که کمی چرب شده یا با فویل پوشانیده شده در طبقه میانی قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن را گریل کنید. سپس مرغها را برگردانید و به مدت 5 الی 10 دقیقه دیگر گریل کنید تا طلایی شود |
مرحله 7 | میتوانید این غذا را با پوره سیب زمینی، برنج و یا سالاد میل نمایید. |