سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده سینه مرغ با سس پیازچه

سینه مرغ با سس پیازچه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
سینه‌ مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
کره ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سینه مرغ با سس پیازچه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سینه مرغ با سس پیازچه
روش ساخت
مرحله 1یک تابه با اندازه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید
مرحله 2زمانی‌که تابه داغ شد، کره و روغن زیتون را اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی سینه‌های مرغ را که با نمک و فلفل مزه‌دار شده‌اند، از طرف پوستشان در تابه قرار دهید
مرحله 3حدود 10 دقیقه تا زمانی‌که این سمت از مرغ‌ها به خوبی سرخ شدند صبر نمایید، سپس مرغ‌ها را برگردانید تا سمت دیگر آنها نیز حدوداً 8 دقیقه سرخ و طلایی شود
مرحله 4پس از پخت مرغ‌ها را در بشقاب قرار دهید
مرحله 5پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز کنید
مرحله 6پیاز و سیر را به تابه داغ اضافه کنید و برای دقایقی آنها را در روغن سرخ نمایید تا قهوه‌ای (کاراملی رنگ) شوند
مرحله 7آب پرتقال را اضافه کنید و تا زمانی‌که غلظت پیدا کند به آن زمان بدهید
مرحله 8سینه‌های مرغ را برش دهید و از سس آماده شده روی آنها بریزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین