سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر سیرداغ خشک و مجلسی

سیرداغ خشک و مجلسی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
سیر ۵۰۰ گرم
روغن ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
سیرداغ خشک و مجلسی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سیرداغ خشک و مجلسی
روش ساخت
مرحله 1سیر را پوست کنده و بصورت نگینی خرد میکنیم و داخل سینی میریزیم و جلوی آفتاب قرار میدهیم تا سیر سبک و خشک شود.
مرحله 2بعد از خشک شدن درون قابلمه روغن ریخته و نمک را به آن اضافه کرده و شعله گاز را روشن میکنیم گرم که شد سیر را درون قابلمه میریزیم و مرتب هم میزنیم .
مرحله 3همینکه رنگش طلایی شد از روی حرارت برداشته و درون آبکش خالی میکنیم تا روغن اضافی آن تخلیه شود . درون آبکش هم چند بار هم میزنیم
مرحله 4سرد که شد درون ظرف ریخته و در یخچال می گذاریم الان سیر داغ شما خشک بوده و با انگشت هم دانه دانه میشود .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین