زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب ۸ عدد |
شکر قهوه ای ۱.۵ پیمانه |
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری |
آب ۱/۳ پیمانه |
ملاس ۱/۳ پیمانه |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
سرکه سفید ۱ قاشق سوپ خوری |
دراژهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب ها رو بشورین و خشک کنین. دمش رو جداکنین . |
مرحله 2 | از جای فرورفتگی سیب ، یک قلم چوبی یا پلاستیکی محکم داخلش فروکنین . |
مرحله 3 | داخل ظرفی مواد رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشانین و سپس درپوشی بذارین و مدت 3 دقیقه کاملا با حرارت ملایم جوش بزنه . |
مرحله 4 | حدود 8 دقیقه دیگه بدون درپوش آرام و بدون هم زدن روی حرارت ملایم بجوشانین تا کاملا غلیظ بشه . |
مرحله 5 | از روی حرارت بردارین و سیب ها رو داخل مایه فرو ببرین . سپس سیب ها رو داخل پودر مغزهای خوراکی مانند پسته آغشته کرده و یا روی اونها از دراژه های شکلاتی و پاستیل بچسوبنین و بذارین در داخل ظرفی تا کاملا خشک بشن |