سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سبزیجات سیب زمینی های کوچک شکم پر

سیب زمینی های کوچک شکم پر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۱ کیلوگرم
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
خامه ترش ۱ پیمانه
ژامبون ۱/۲ پیمانه
سیر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
پنیر چدار ۱/۴ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۴ پیمانه
پیازچه ۳ قاشق غذا خوری
سیب زمینی های کوچک شکم پر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سیب زمینی های کوچک شکم پر
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سینی فر فویل پهن کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2سیب زمینی ها را به همراه آب و کمی نمک داخل قابلمه بزرگ بریزید تا پخته شوند. 8 دقیقه کافی است، فقط باید کمی نرم شوند. آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 3سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید. زیر آنها را کمی برش دهید تا ایستاده بمانند. با قاشق توپی داخل آنها را خالی کنید.
مرحله 4در یک کاسه بزرگ، خرده های سیب زمینی، پنیر خامه ای، خامه ترش، ¼ پیمانه ژامبون، سیر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را گوشت‌کوب یا دستگاه پوره‌کن، له کنید.
مرحله 5پنیر چدار، موزارلا و پیازچه را اضافه کنید و هم بزنید. داخل سیب زمینی های خالی شده کمی نمک بپاشید و سپس، از مخلوط آماده شده داخل آنها را پر کنید.
مرحله 6در آخر، روی آنها ژامبون بریزید. سیب زمینی های شکم‌پر را داخل سینی فر بچینید و 20 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند.
مرحله 7آنها را با پیازچه و فلفل سیاه تازه تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین