زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۱ کیلوگرم |
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم |
خامه ترش ۱ پیمانه |
ژامبون ۱/۲ پیمانه |
سیر ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پنیر چدار ۱/۴ پیمانه |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۴ پیمانه |
پیازچه ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سینی فر فویل پهن کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | سیب زمینی ها را به همراه آب و کمی نمک داخل قابلمه بزرگ بریزید تا پخته شوند. 8 دقیقه کافی است، فقط باید کمی نرم شوند. آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. |
مرحله 3 | سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید. زیر آنها را کمی برش دهید تا ایستاده بمانند. با قاشق توپی داخل آنها را خالی کنید. |
مرحله 4 | در یک کاسه بزرگ، خرده های سیب زمینی، پنیر خامه ای، خامه ترش، ¼ پیمانه ژامبون، سیر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را گوشتکوب یا دستگاه پورهکن، له کنید. |
مرحله 5 | پنیر چدار، موزارلا و پیازچه را اضافه کنید و هم بزنید. داخل سیب زمینی های خالی شده کمی نمک بپاشید و سپس، از مخلوط آماده شده داخل آنها را پر کنید. |
مرحله 6 | در آخر، روی آنها ژامبون بریزید. سیب زمینی های شکمپر را داخل سینی فر بچینید و 20 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند. |
مرحله 7 | آنها را با پیازچه و فلفل سیاه تازه تزئین و سرو کنید. |