زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۶ عدد |
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱.۵ قاشق چای خوری |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۵ تکه |
مرحله 1 | فر را روشن کرده، با دمای200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. |
مرحله 2 | سیب زمینی ها را به اندازه 2 سانتیمتری خرد کنید. |
مرحله 3 | سپس در ظرف مخصوص فر بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید. |
مرحله 4 | در یک کاسه کوچک، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و پنیر پارمسان را مخلوط کنید. |
مرحله 5 | مخلوط بدست آمده را با سیب زمینی های آغشته به روغن مخلوط کنید. |
مرحله 6 | سپس سیب زمینی ها را به مدت 45 دقیقه در فر بپزید. |
مرحله 7 | البته در این حین 2 تا 3 باز از فر خارج کرده و با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا سیب زمینی ها به ته ظرف نچسبند. |
مرحله 8 | این سیب زمینی های تنوری را میتوانید به تنهایی یا با انواع سالاد و غذا مانند انواع خوراک گوشت یا ساندویچ سرو کنید. |