زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۲ عدد |
روغنکمی |
کدو تنبلبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۴۰ گرم |
خردل ۱ قاشق چای خوری |
شیر ۲ قاشق چای خوری |
پنیر چدار ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی گیلاسی ۴ عدد |
ترهبه مقدار لازم |
تربچه ۴ عدد |
کشمش ۸ عدد |
پیازچهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را از قبل روی حرارت 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. |
مرحله 2 | چند جای سیب زمینیها را با چنگال سوراخ کرده و آنها را در سینی فر بچینید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع یا تا زمانی که آنها را اگر کمی فشار دهیم نرم باشند درون فر قرار دهید. |
مرحله 3 | یک عدد کدو تنبل را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و با قاشق تخمهای درون آن را خارج کرده و درون کدو را با مقداری کره چرب کنید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود درون فر قرار دهید. |
مرحله 4 | وقتی سیب زمینیهای پخته شده آنقدر خنک شده که بتوان آنها را به راحتی در دست گرفت، سر آنها را ببرید و با قاشق گوشت درون آنها تا یک سانتیمتر مانده به پوست، بیرون آورید. مراقب باشید به پوست سیب زمینیها آسیبی نرسانید. |
مرحله 5 | گوشت درون کدو حلوایی پخته شده را نیز با قاشق بیرون آورده و با گوشت سیب زمینیها، خردل، پنیر پارمسان، شیر و کره مخلوط کرده و به صورت پوره درآورید و چاشنی لازم را به آن اضافه کنید. |
مرحله 6 | مخلوط پوره را به درون پوست سیب زمینیها برگردانده و روی آنها پنیر پارمسان بریزید و درون فر قرار داده و دکمه گریل به مدت چند دقیقه روشن کنید تا پنیر طلایی رنگ شود. |
مرحله 7 | از گوجههای گیلاسی برای بینی موشها استفاده کنید (با استفاده از خلال دندان) و ترههای کوتاه را برای سبیل موشها در پشت گوجهها به کار ببرید. |
مرحله 8 | از تربچههای به نیم شده برای گوشها و کشمش برای چشمها و پیازچه برای دمهایاشان استفاده کنید. |