زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی ۳ عدد |
خامه ۳۰۰ گرم |
آبغوره ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۳ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
مرحله 1 | مرغ ها را به صورت تکه های کوچک (جوجه کبابی) در می آوریم. در ظرفی به همراه کره، نمک و آب نارنج میریزیم و اجازه می دهیم که مرغ با آب خودش بپزد. بعد از 45 دقیقه خامه را به مواد اضافه می کنیم. |
مرحله 2 | ظرف پیرکس را با کمی روغن چرب می کنیم، سیب زمینی ها را بصورت چیپسی حلقه های نازک نیم سانتی برش می زنیم و کف پیرکس می چینیم. |
مرحله 3 | مواد آماده شده را روی سیب زمینی ها ریخته و روی آن پیاز سرخ شده به همراه فلفل ساییده نشده که طعم بهتری به غذا می دهد میریزیم. |
مرحله 4 | غذا را به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 160 درجه قرار می دهیم تا طعم خامه ها و سیب زمینی ها با هم مخلوط شود و سیب زمینی ها کاملاً برشته شود. |
مرحله 5 | در صورت تمایل هنگام سرو غذا کمی پنیر پارمزان به آن اضافه کنید. |