سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات سکه ای شکری مخملی و آب نبات

سکه ای شکری مخملی و آب نبات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کیک ۱ عدد
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
عصاره نعنا ۱ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
آببه مقدار لازم
سکه ای شکری مخملی و آب نبات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سکه ای شکری مخملی و آب نبات
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
مرحله 2کیک را کاملا پودر کنید. در ظرفی پنیر خامه ای و کره آب شده بریزید و با همزن برقی آن قدر بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
مرحله 3سپس تخم مرغ، عصاره نعنا و 2 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا باید یک پیمانه کیک پودر شده را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله 4هر بار یک پیمانه کیک اضافه کنید. دقت کنید باید تا زمانی کیک بریزید که مایه شیرینی به اندازه لازم سفت شود و به دست بچسبد.
مرحله 5حدود 2-1 قاشق سوپخوری از خمیر شیرینی بردارید و گرد کنید. با دست کمی آن را فشار دهید و داخل بقیه شکر بغلتانید. بعد شیرینی را روی سینی فر قرار دهید. سپس آبنبات را روی شیرینی قرار داده و کمی فشار دهید. هر تعداد که می‌شود شیرینیها را به همین شکل آماده کنید.
مرحله 6سینی را به مدت 10-9 دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند. بعد از زمان ذکر شده سینی را از فر خارج کرده و صبر کنید تا شیرینی‌ها کمی خنک شوند. سپس آنها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین