زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک ۱ عدد |
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم |
کره ۵۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
عصاره نعنا ۱ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | کیک را کاملا پودر کنید. در ظرفی پنیر خامه ای و کره آب شده بریزید و با همزن برقی آن قدر بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. |
مرحله 3 | سپس تخم مرغ، عصاره نعنا و 2 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا باید یک پیمانه کیک پودر شده را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | هر بار یک پیمانه کیک اضافه کنید. دقت کنید باید تا زمانی کیک بریزید که مایه شیرینی به اندازه لازم سفت شود و به دست بچسبد. |
مرحله 5 | حدود 2-1 قاشق سوپخوری از خمیر شیرینی بردارید و گرد کنید. با دست کمی آن را فشار دهید و داخل بقیه شکر بغلتانید. بعد شیرینی را روی سینی فر قرار دهید. سپس آبنبات را روی شیرینی قرار داده و کمی فشار دهید. هر تعداد که میشود شیرینیها را به همین شکل آماده کنید. |
مرحله 6 | سینی را به مدت 10-9 دقیقه داخل فر قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند. بعد از زمان ذکر شده سینی را از فر خارج کرده و صبر کنید تا شیرینیها کمی خنک شوند. سپس آنها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید. |