سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت سيگارت گوشت

سيگارت گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
قارچ ۱۰۰ گرم
کرهکمی
کنجدبه مقدار لازم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
پیازچه ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
خمیر فیلوبه تعداد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
سيگارت گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت سيگارت گوشت
روش ساخت
مرحله 1گوشت چرخ‌كرده را با پيازداغ در كمي روغن سرخ كنيد. قارچ‌ها را خرد كرده و به تابه اضافه كنيد تا همراه با گوشت چرخ‌كرده سرخ شوند.
مرحله 2به گوشت و قارچ، نمك و فلفل هم اضافه كنيد و همراه با رب گوجه فرنگي تفت دهيد. در آخر پيازچه و جعفري را هم اضافه كرده و كمي صبر كنيد تا گوشت بپزد.
مرحله 3خميرهاي فيلو را به اندازه‌هاي مساوي به شكل مثلث برش بزنيد. مقداري كره روي هر خمير ماليده و در قاعده هر مثلث كمي گوشت چرخ‌كرده آماده بگذاريد.
مرحله 4از سمت قاعده خمير را به شكل رول درآوريد و كناره‌ها را در داخل فرو كنيد تا مواد بيرون نيايد.فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. سيگارت‌ها را آماده كرده و روي سيني فر بچينيد.
مرحله 5زرده تخم‌مرغ را كمي با چنگال بزنيد و با قلم‌موي آشپزخانه روي سطح سيگارت‌ها بماليد و بعد روي آنها كنجد بپاشيد.
مرحله 6سيگارت‌ها را در فر به مدت 12ـ10 دقيقه حرارت دهيد تا روي آنها طلايي شود. بعد از اين مدت اين غذا را سرو كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین