زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
قارچ ۱۰۰ گرم |
کرهکمی |
کنجدبه مقدار لازم |
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری |
پیازچه ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
خمیر فیلوبه تعداد لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت چرخكرده را با پيازداغ در كمي روغن سرخ كنيد. قارچها را خرد كرده و به تابه اضافه كنيد تا همراه با گوشت چرخكرده سرخ شوند. |
مرحله 2 | به گوشت و قارچ، نمك و فلفل هم اضافه كنيد و همراه با رب گوجه فرنگي تفت دهيد. در آخر پيازچه و جعفري را هم اضافه كرده و كمي صبر كنيد تا گوشت بپزد. |
مرحله 3 | خميرهاي فيلو را به اندازههاي مساوي به شكل مثلث برش بزنيد. مقداري كره روي هر خمير ماليده و در قاعده هر مثلث كمي گوشت چرخكرده آماده بگذاريد. |
مرحله 4 | از سمت قاعده خمير را به شكل رول درآوريد و كنارهها را در داخل فرو كنيد تا مواد بيرون نيايد.فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. سيگارتها را آماده كرده و روي سيني فر بچينيد. |
مرحله 5 | زرده تخممرغ را كمي با چنگال بزنيد و با قلمموي آشپزخانه روي سطح سيگارتها بماليد و بعد روي آنها كنجد بپاشيد. |
مرحله 6 | سيگارتها را در فر به مدت 12ـ10 دقيقه حرارت دهيد تا روي آنها طلايي شود. بعد از اين مدت اين غذا را سرو كنيد. |