زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نخود ۱/۳ پیمانه |
کلم برگ ۲ پیمانه |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
جو ۱/۲ پیمانه |
هویج ۲ عدد |
کرفس (ساقه) ۱ پیمانه |
کدو ۲ پیمانه |
سیب زمینی ۲ عدد |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم. |
مرحله 2 | نخود و جو را که از شب قبل خیس کرده ایم را به مدت یک ساعت جداگانه می پزیم و سپس هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینی شده را به همراه آب گوجه فرنگی به این مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت یک ساعت بپزد تا خوب جا بیفتد |
مرحله 3 | در آخر جعفریهای خورد شده را به این سوپ اضافه می کنیم و به همراه روغن زیتون سرو می کنیم. |